منتدى كلام من القلب
أهلآ بك زائرنا العزيز نرحب بك فى منتدى كلام من القلب وندعوك للأنضمام فى اسرة منتدنا
والتسجيل من هنا


اشعار وخواطر قصص رومنسية  
الرئيسيةالبوابةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
»  كوكتيل أغانى رومانسى رائع هانى شاكر محمد فؤاد عمرو دياب أيهاب توفيق
الخميس مايو 21, 2015 5:50 pm من طرف سندس

»  ياناسى خلى ماجد المهندس
الخميس مايو 21, 2015 5:49 pm من طرف سندس

» بدى اياك ما تتركنى حبيبى وائل كفورى من مسلسل أميرة القصر سوزانة وجواد
الإثنين أغسطس 25, 2014 1:02 pm من طرف سندس

» اغنيه قولوا لها - عبدالرحمن محمد تصوير رومنسى رائع
الأحد يونيو 15, 2014 4:00 am من طرف سندس

» اراضى خدودها تزعل شفايفها كاظم الساهر عاصى وأمير
الثلاثاء مايو 27, 2014 10:11 am من طرف سندس

» سجل حضورك ببيت شعر..
الإثنين أكتوبر 07, 2013 12:02 pm من طرف فدائى

» درس اضافة صوره متحركه على التصميم
الأربعاء يونيو 27, 2012 2:52 am من طرف almayali

» درس التاثير الخيالي على الصوره
الأربعاء يونيو 27, 2012 2:51 am من طرف almayali

» مسجات عراقيه
الأربعاء يونيو 27, 2012 2:49 am من طرف almayali

ازرار التصفُّح
 البوابة
 الرئيسية
 قائمة الاعضاء
 البيانات الشخصية
 س .و .ج
 بحـث
منتدى
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
<div style="background-color: none transparent;"><a href="http://www.rsspump.com/?web_widget/rss_ticker/news_widget" title="News Widget">News Widget</a></div>

شاطر | 
 

 طريقه عمل الكشرى

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
مرسا
عضو ذهبى
عضو ذهبى


انثى عدد المساهمات : 111
تاريخ التسجيل : 02/05/2011

مُساهمةموضوع: طريقه عمل الكشرى   الثلاثاء مايو 17, 2011 1:03 pm



الكمية تكفي: 3 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة
وقت الطهي: 45 دقيقة
المقادير: - ارز
- عدس بجبة
- مكرونة
- عصير طماطم
- بصل
- توم
- توابل
الطبخ: - دي بصله كبيرة متقطعة ودي اول حاجة لازم نجهزها في الكشري

- ودي البصله بعد ما حطينا عليها شوية دقيق وقلبناهم فيها

- ودي بقي البصلة وهي بتتحمر في الزيت بس خلي الزيت كتير شويه لاننا هنستخدمه في حاجات كتير

- ودي البصلة بعد التحمير

- ودلوقتي هنسلق العدس في ميه بملح

- وبعدين نصفيه ونحتفظ بالميه بتاعته

- هنسوي الرز في الميه بتاعت العدس بس مش هنضيف ملح لان الميه مالحة اصلا وهنضيف شوية زيت من بتاع تحمير البصل

- دلوقتي نسلق المكرونة بعد السلق نصفيها ونقلبها مع شوية زيت من بتاع البصل برضه مش كتير يعني حبة حلوين كده

- وبعدين نعصر الطماطم ونسيبها تتسبك علي النار مع شوية زيت حوالي معلقتين كبار لمدة ربع ساعة علي نار هادية

- واثناء ده حنحمر التوم في الزيت بتاع البصله الاولي فاكرنها ولازم تتحمر علي نار هادية لحد ما تحمر شوية وده بقي السررررررررررررررررررررررررر

- وبعدين نحط التوابل علي الصلصة بعد ما اتسبكت وهي ورق لورو وكمون وفلفل وملح وكزبرة ناشفة و وطبعا الشطةوبعدين نطش التومه عليهم

- واخيرا بالهنا والشفااا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
ممدوح السروى
عضو فضي


ذكر عدد المساهمات : 94
تاريخ التسجيل : 14/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكشرى   الثلاثاء مايو 17, 2011 2:24 pm

شكرا على الوصفة الرائعة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://mamdoh.ahlamontada.net/
سما الروح
عضو نشيط
عضو نشيط


انثى عدد المساهمات : 33
تاريخ التسجيل : 02/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكشرى   الثلاثاء مايو 24, 2011 10:44 am

يسلموووووووووو ايديك قلبوووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
الوافي
عضو جديد
عضو جديد


ذكر عدد المساهمات : 20
تاريخ التسجيل : 23/05/2011

مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الكشرى   الثلاثاء مايو 24, 2011 2:23 pm

كشري ولا احلى مشكور
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
طريقه عمل الكشرى
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتدى كلام من القلب :: مطبخك سيدتى-
انتقل الى: